شرکت سئو سایت در تهران

بیش از 10 سال ما به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. وب یار سئو یک آژانس سئو محور مبتنی بر ارزش گذاری است.

اطلاعات تماس

سلام خدمت دوستان؛

در این مقاله قصد بر این را داریم تا بصورت کلی، در رابطه با آموزش نرم افزار حسابداری و انبار داری F-D صحبت کنیم. تا بتوانید در دوره رایگان نرم افزار از تمام وجوه این نرم افزار با خبر شوید تا تصمیم درستی در رابطه با انتخاب نرم افزار حسابداری متناسب با کار خود بگیرید.

نمای کلی نرم افزار به شرح زیر می باشد:

ابتدا تمام اجزای کلی در صفحه ی ابتدایی نرم افزار را شرح میدهیم:

در ساید بار سمت راست گزینه ها به شرح زیر می باشند:

مدیریت مشتریان: در این بخش اطلاعات مربوط به مشتری را وارد کرده و حدود اعتبار مشتری و موارد تخصصی برای هر مشتری را مشخص مینماییم.

مدیریت کالا: در این بخش کالا ها و خصوصیات و قیمت های مختلف آن را وارد میکنیم و به انبار هایی که داریم تخصیص میدهیم

لیست فاکتور: قسمت صدور فاکتور و لیست فاکتور ها در این بخش موجود می باشد و تمام عملیات مربوط به فاکتور در این بخش وجود دارد

خرید: قسمت ثبت خرید و هزینه ها

فعالیت ها و یادآور: فعالیت های مربوط به مشتری و یاد آور های مربوط به کارکنان 

پنل پیامکی: مدیریت ارسال پیامک به مشتریان

گزارشات: گزارشات مربوط به انبار و حسابداری

تنظیمات برنامه: پیکر بندی های موجود در نرم افزار

درباره ما: درباره نرم افزار و سازنده و لینک ارتباطی و پشتیبانی

حساب ها و اسناد: صندوق ها و خزانه داری

دریافت و پرداخت: مدیریت دریافتی ها و پرداختی ها

حواله خروج و ثبت: مدیریت انبار توسط انباردار

مدیریت کاربران: تعریف کارمند و سطح دسترسی ها

نمای کلی برای یوزر وارد شده به نرم افزار:

بخش تعداد مشتریان و فروش های امروز و یاد آور های یوزر مربوط. ssss ها نام کارمند و نام کاربری کارمند می باشد .

در این قسمت میتوانید از حساب کاربری خود وارد شوید که عمدتا مربوط به log out  می باشد.

در قسمت بالا دو بخش وجود دارد ، در سمت راست ساعت و تاریخ و در سمت چپ تمام یادآور های مربوط به کارمند لاگین شده در همان روز مربوطه می باشد، که توسط مدیر نرم افزار یا دیگر کارمند هایی که دسترسی به بخش افزودن یادآور را دارن انجام مشود.

حال میپردازیم به معرفی بخش های مختلف نرم افزار به صورت کلی:

آموزش نرم افزار حسابداری و انبار داری F-D قسمت مدیریت مشتریان

در این بخش همان طور که گفته شد اطلاعات مربوط به مشتری تکمیل خواهد شد و به مشتری اعتبار و خصوصیاتی را که میخواهیم میدهیم.

برای ثبت مشتری میبایست تمام فیلد ها پر شود (فیلد هایی که نمیخواهید پرشود مثل شماره ملی، میتوانید یک علامت مثل * را بگذارید و بعداا ویرایش نمایید)و سپس گزینه ثبت اطلاعات را بزنید، اما برخی موارد نیاز به توضیح داردکه در چند بخش اصطلاحات ناآشنا برای فرد مبتدی در این امر را توضیح خواهیم داد:

1- اعتبار بدون سند: یعنی مشتری محصولی از شما رو خریده که مقداریش باقی مانده و میخواهد به صورت نقدی بعدا به شما بدهد. این میزان اعتبار نقدی در پیش شما، میشود اعتبار بدون سند مشتری، به عنوان مثال:

مشتری کالا x رو که قیمتش 100 تومان هست میخواهد بخرد، 50 تومنش رو پرداخت میکند و بقیش رو نقدی بعدا میدهد، اگر اعتبار بدون سند مشتری زیر 50 تومن باشد فاکتور برای مشتری ثبت نخواهد شد، چرا که جمع مبلغ باقی مانده از اعتبار بدون سند مشتری بیشتر شده است. در واقع با این کار شما کنترل بر صدور فاکتور ، بدون اطلاع به کارمند مربوطه برای هر مشتری دارید

2- اعتبار کل با سند: در این جا اگر مشتری باقی مانده مبلغ را بخواهد به صورت چکی بدهد، کل هزینه فاکتور برای اعتبارش استفاده می شود و به مانند مثال قبل عمل خواهد شد.

برای ویرایش و حذف، کافیست در هر سطر مربوطه در جدول اطلاعات کلیک چپ نمایید و گزینه مربوطه را انتخاب کنید.

آموزش نرم افزار حسابداری و انبار داری F-D قسمت مدیریت کالا

در این بخش اقدام به تعریف تمام کالا های مربوطه مینماییم. البته نکته ی مهم این هست که ابتدا می بایست از بخش تنظیمات نرم افزار، دسته بندی های محصولات رو مشخص کنیم، تا بتوانیم در این جا کالا های خودمون رو ثبت کنیم.

دقت داشته باشید که قسمت اخر که در عکس زیر مشخص شده است، مربوط به تخصیص کالا ها در انبار هاییست که داریم(نکته قابل توجه آن که قبل از وارد کردن محصولات، می بایست در قسمت تنظیمات برنامه، انبار های خود را ثبت کنیم) 

هر انباری که وارد کردیم، تعداد تخصیص داده شده به آن انبار را مشخص میکنیم و سپس روی گزینه دست کلیک مینماییم تا وارد جدول و لیست باکس سمت چپ در تصویر مشخص شده زیر شود:

بعد از تخصیص همه تعداد کالا به انبار هایی که داریم، گزینه ثبت اطلاعات را میزنیم، دقت داشته باشید که تعداد کل محصولاتی که به انبار ها تخصیص دادید با کادر موجودی کل میبایست برابر باشد وگرنه نرم افزار ثبت را انجام نمیدهد و به شما هشدار میدهد که دقیق تر حساب و کتاب خود را انجام بدهید.

 

در جدول مربوطه در بخش مدیریت کالا با کلیک در هر سطر میتوانید موارد زیر را انجام دهید:

1-ویرایش اطلاعات: اصلاحات مربوطه به هر کالا

2-حذف اطلاعات: حذف کالا مربوطه

3-نمایش جزییات: که با کلیک در این بخش فرمی دیگر برای شما باز می شود، که میتوانید در آن ببینید هر کالا در چه انبار هایی و با چه موجودی وجود دارد.

آموزش نرم افزار حسابداری و انبار داری F-D قسمت صدور و لیست فاکتور

در این بخش امور مربوط به صدور و پرینت فاکتور و لیست فاکتور ها  انجام می شود.

برای صدور فاکتور می بایست مراحل زیر را انجام دهید:
1- تعیین مشتری بر اساس نام یا شماره تلفن مربوطه:

در این بخش ابتدا یا از طریق نام مشتری یا تلفن مشتری اقدام به سرچ مشتری نمایید و بعد از انتخاب آن حتما عکس دست، که نشانه ی تایید هست را بزنید، هر بخش را انتخاب کنید بخش دیگر قفل خواهد شد، دقت داشته باشید با تایید هر بخش، فرم بر روی نام همان مشتری قفل خواهد شد که برای عوض کردن مشتری مبایست یکبار ابتدا همین فرم را ببندید و دوباره باز نمایید.

2- در این مرحله به مانند بخش تخصیص کالا ها در فرم مدیریت کالا، کالاهایی که میخواهید فاکتور کنید رو اضافه نمایید:

هر کالایی را سرچ نمایید اطلاعات مربوط به قیمت و موجودی انبار ها در دو باکس پایینی در عکس بالا می آید.در کومبو باکس کنار باکس سرچ محصول،گزینه های انتخاب انبار را می آورد، و انبار هایی را می آورد که محصول مورد نظر سرچ شده ، در انبار ها بیشتر صفر عدد موجودی داشته باشند، و در این باکس انبار مربوطه برای فروش اون کالا رو انتخاب مینمایید.

بعد از کادری وجود دارد، که کلمه تعداد را روی آن نوشته شده است، که منظورش تعداد مورد نظر از این کالا در همان انبار را مشخص میکند و کادر بغل تعداد، قیمت انخابی شما برای این محصول برای این مشتری را انتخاب مینماید، که کدام قیمت برای مشتری در این مورد کالا ثبت شود(قیمت ها بر اساس عمده و تکی می باشد که در قسمت مدیریت کالا برای هر کالا تعیین می شود.)

و در کادر بعدی در صد تخفیف روی کالا زده می شود و بعد تکمیل، روی گزینه دست کلیک مینمایید تا وارد لیست خرید فاکتور ها بشود، کالا ها را به همین شکل در لیست اضافه میکنیم و بعد از آن:

نوع پرداخت مشتری را تعیین میکنیم که پیشتر در رابطه با آن، در بخش مشتریان توضیحات کلی داده شده است.

توجه داشته باشید که در کادر مقابل پرداخت شده ، مبلغی را که مشتری پرداخت کرده است را میگذاریم، نکته مهم آن که این مبلغ در بخش دریافتی ها و پرداختی ها ذخیره نمی شود و باید شما در این بخش اضفه نمایید، پس بهتر است این مورد را بگذارید روی “0” باشد و سپس گزینه ثبت فاکتور و چاپ آن را بزنید. که ثبت آن، تعداد کالا هایی که انتخاب کردید در بخش موجودی کل در فرم مدیریت کالا ها برای هر کالا کسر خواهد شد، ولی در انبار ها کسر نمیشود(انبار ها در قسمت مدیریت کالا، در جدول مربوطه کلیک کنید و نمایش جزییات رو بزنید اطلاعات موجودی برای هر انبار آورده می شود) برای آن که از آن قسمت نیز به همان تعداد برای هر کالا کسر شود، می بایست در بخش حواله خروج و ثبت ،کارمند انبار دار، گزینه حواله خروج برای این محصول را ثبت نماید.

در بخش بالا لیست فاکتور ها وجود دارد که با کلیک روی هر سطر، موارد زیر نمایش داده میشود:

1- حذف: برای حذف فاکتور می باشد و فاکتور در صورتی حذف خواهد شد که ، دریافتی نداشته باشد و همه ی کالا های آن در بخش حواله خروج، مرجوعی خورده شده باشد، و با حذف فاکتور، تعداد هر کالایی که تخصیص داده شده بود برای هر فاکتور به موجودی کل فاکتور اضافه خواهد شد.

2- پرداخت شده: با زدن این گزینه تمام مبلغ پرداخت شده با مبلغ کل فاکتور برابر خواهد شد و تیک پرداخت شد میخورد ولی، تغییر در خزانه داری رخ نمیدهد، پیشنهاد می شود از گزینه استفاده نکنید و بگذارید همه پروسه طبق روال خودش انجام شود و پرداختی هارو از بخش “دریافتی و پرداختی” پیگیری نمایید و بهجای این گزینه، بر روی گزینه مشخص شده در عکس زیر کلیک نمایید:

گزینه بالا در فرم “دریافتی و پرداختی” میگرده تا ببینه فاکتور هایی که داریم ، کدوم یکیشون پرداخت شده یا پرداخت نشده است.

3- نمایش جزییات: در قسمت نمایش جزییات، لیست تمام کالا ها و تعدادشون و انبار مربوطه و حواله خروجی و مسئول حواله خروج برای هر کالا از این فاکتور انتخابی ، برای شما به نمایش در آید

4-نمایش دریافتی: در این قسمت لیستی از دریافتی ها و تاریخ مورد نظرشون و مقدارشون که برای همین فاکتور می باشد به همرا وضعیت پرداختی و برگشتی برای شما به نمایش در می آید.

5-چاپ فاکتور: در این قسمت فاکتور مورد نظر چاپ میشود.

نکته:تمام فروش هایی که دارید می شود درآمد شما، پس قسمت صدور و لیست ،مجموع مبالغ فاکتور ها، میشود درآمد بالقوه شما . 

بخش خرید:

نکته بخش خرید کادر انتخابی گوشه بالاسمت راست در عکس بالا می باشد، که نوع خرید را تعیین می کند، اگر کالا باشد تکست باکس های زیر باز میشود ، در غیر این صورت قفل خواهند بود.

بخش خرید نیز به مانند بخش فاکتور می ماند، ولی مکانیزم آن بر عکس میباشد، یعنی هر خرید برای هر کالا باشد ، به موجودی کل کالا ها اضافه میشود و پس از ثبت ورود در بخش حواله خروج و ورود، به تعداد همان کالا در بخش انبار ها نیز اضافه خواهد شد، و موارد حذف هر خرید هم به مانند بخش فاکتور هست با فرق این که با حذف آن مورد خرید کالا ، از موجودی کل کسر خواهد شد.

بخش فعالیت ها:

در این بخش، فعالیت های هر یوزر برای هر مشتری، به انضمام یادداشت ثبت خواهد شد.

بخش یادآورها:

در این بخش، یادآور براساس تاریخ برای هر کامند صادر میشود که در داشبورد هر کارمند در تاریخ مربوطه نمایش داده میشود.

بخش حواله خروج و ثبت ورود:

در این بخش که مربوط به کارمند انبار دار می باشد، در هر جدول ، که یکی مربوط به خرید ها و دیگری مربوط به فورش ها می باشد، با کلیک در هر سطر ثبت ورود و خروج و مرجوع کالا رو ثبت مینماید، که طبق توضیحات گفته شده در بخش فاکتور ها و خرید، با ثبت هر مورد بر حسب خرید یا فروش تعداد هر کالا از انبار مورد نظر کسر یا اضافه خواهد شد.

بخش دریافت و پرداخت:

در این بخش دریافتی ها و پرداختی های مربوط به هر فاکتور یا خرید را ثبت مینماید، که مجموع دریافتی یا پرداختی برای هر فاکتور میبایست برابر با جمع کل مبلغ همان فاکتور باشد وگرنه سیستم ثبت را انجام نمیدهد، و پس پرداخت شد برای هر دریافتی یا پرداختی ، میزان مبلغ به شماره حسابی گفته شده در هر پرداختی و یا دریافتی اضافه یا کسر خواهد شد، که این مورد در بخش حساب ها و اسناد قابل مشاهده می باشد.

نکته مهم آن که: حتما قبل از اضافه کردن دریافتی و پرداختی دومورد زیر را مشخص نمایید:
1- ثبت حساب ها در بخش حساب ها و اسناد
2-ثبت نوع پرداخت ها در بخش تنظیمات برنامه

حساب ها و اسناد:

در این بخش حساب ها و خزانه داری های خود را ثبت میکنید و با کلیک در هر سطر از جدول زیر در عکس بالا این موارد را مشاهده مینمایید:

1- آپدیت: ویرایش اطلاعات موجود بانک و یا حساب
2- حذف: پاک کردن حساب که پیشنهاد می شود اصلا از این گزینه استفاده نکنید مگر آن که موجودی بانک یا حساب صفر باشد.
3- دریافتی ها: نمایش تمام دریافتی هایی که برای این بانک زده شده است
4- پرداختی ها: نمایش تمام پرداختی هایی که برای این بانک یا حساب زده شده است

بخش مدیریت کاربران:

در این بخش گروه های کاربری با تعیین سطح های دسترسی تعیین میشوند و ثبت کاربر جدید با تعیین گروه کاربری ، تعیین میشود، نکته مهم آن که حتما برای تعیین کاربر جدید یوزر و پسوورد آن را به کاربر مورد نظر تحویل دهید و حتما قبل از ثبت برای آن کاربر عکس تعیین نمایید.

بخش تنظیمات برنامه:

در این بخش طبق عکس مواردی که وجود دارد را تکمیل میکنیم و فقط دو قسمت وجود دارد که نیاز به توضیح دارد:

1- تنظیم فاکتور: در این کادر نام فروشگاهتون رو بنویسید که قرار هست در فاکتور به نمایش در بیاید
2-تنظیم sms: در این بخش پیکر بندی مربوط به پنل پیامکی را انجام میدهید که با سایت sms.ir ست شده است، که باید userapikey  و secretkey و linemobile  رو از اپراتور مربوطه بخواهید، تا بتوانید پیام ارسال نمایید.

پنل پیامکی:

در این قسمت اماکن مدیریت پیامک ها به صورت تکی و گروهی برای مخاطبان و مشتریان خود وجود دارد.

بخش گزارشات:

در این بخش گزارشات مربوطه را به صورت هم نموداری و هم چاپی، می توانید ببینید.

نظر خودتان را در رابطه با این آموزش و نرم افزار، در انتهای این صفحه، با ما به اشتراک بگذارید.

نویسنده

پشتیبان وب یار سئو

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

AI Chatbot Avatar
گفتگو با شخص حقیقی چت کن با من